pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 15, 2012 12:01 pm Lees verder →

Tweede Kamer: VVD loopt in op SP 32 om 33 zetels, aldus NIPO

Roerdalen – Het wordt ongemeend spannen: wie wordt de grootste? erschil in zetels tussen SP en VVD is kleiner geworden in de peiling van TNS NIPO. In de jongste peiling van het onderzoeksbureau is de SP de grootste partij met 34 zetels, op de voet gevolgd door de VVD met 33 zetels. Dat maakte TNS NIPO dinsdag bekend.

Vorige week dinsdag stond de SP nog op 37 zetels. De VVD steeg de afgelopen week juist 3 zetels.

Ook de PvdA groeit in de TNS NIPO-peiling: deU partij van Diederik Samsom klimt van 17 naar 19 zetels. De PVV verloor afgelopen week 4 zetels en komt uit op 14 zetels.

Weinigen zijn zeker
Volgens TNS NIPO is slechts een derde van de kiezers zeker van zijn zaak. Vooral mensen die nu zeggen op D66 en GroenLinks te stemmen, zijn vaak niet zeker van hun keuze. Respectievelijk 24 procent en 10 procent van hen zegt zeker te zijn van zijn voorkeur.

TNS NIPO heeft voor deze peiling 1.384 meerderjarige Nederlanders ondervraagd op basis van een steekproef. De respondenten hebben online een vragenlijst ingevuld. TNS NIPO benadrukt dat er een steekproefmarge is. Voor de grootste partijen is dat 2,3 procent, aldus het onderzoeksbureau.Posted in: roerdalen