pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 20, 2018 10:13 am Lees verder →

Tweede referendum in GB over Brexit niet onmogelijk

Tweede referendum nog altijd een optie’

Roerdalen – Hoewel deregeringsleiders nog moeten beslissen zitten de Brexit-onderhandelingen muurvast. De kwestie “grens Ierland” is het struikelblok.en nu?
Gusteren, wiensdag, zijn weer stemmen op om de Brexit nog eens voor te leggen aan de Britse burgers. Volgens Mel Stride van het Britse ministerie van Financiën is een nieuw referendum mogelijk als de wetgevers het plan afwijzen, meldt persbureau Reuters.

De vleugel van de partij die voor een Brexit is, houdt dit volgens hem echter tegen. Deze politici zouden bang zijn dat er dan helemaal geen Brexit komt. “Dat gevaar is reëel”, stelt Stride.
Volgens ingewijden zijnmet name de onderhandelingen over de Brexit en de grens tussen het (Britse) Noord-Ierland en Ierland zeer moeizaam verlopen. Dat zeiden zij na een diner tussen de Europese regeringsleiders aan de vooravond van de EU-top in Salzburg.
De Britse premier Theresa May heeft tijdens dat diner een speech gehouden over het besluit van Groot-Brittannië om volgend jaar uit de EU te stappen. Volgens een Britse regeringsbron zou May een beroep op haar Europese collega’s gaan doen om de “onacceptabele” Brexit-eisen die het land kunnen verscheuren te laten vallen.Posted in: algemeen, roerdalen