pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 5, 2016 12:13 pm Lees verder →

Twente zakt flink na 3 puntenaftrek

Roerdalen – Wat eenn tegenvaller voor een club die zo zijn best doet op te krabbelen en het moeras het moeras te laten…FC Twente heeft maandagavond van de licentiecommissie van de KNVB drie punten in mindering gekregen wegens het te laat inleveren van de jaarcijfers over het seizoen 2014/2015.
Reden daarvoor waren ontdekte onregelmatigheden rond de transfer van Dusan Tadic van FC Twente naar Southampton in 2014.

“Niet leuk. Zeker niet voor spelers en staf, die met massale steun van supporters, week in week uit knokken voor ieder punt. We moeten dit accepteren en alles op alles blijven zetten om FC Twente op de been te houden. Er wordt met man en macht gewerkt om een crediteurenakkoord te realiseren.”

Door de puntenaftrek zakt het noodlijdende FC Twente in de Eredivisie van de tiende naar de dertiende plaats. De ploeg van trainer René Hake staat nu op een puntentotaal van 35. Vorig seizoen kreeg de club uit Enschede ook al twee keer drie punten in mindering.

FC Twente verkeert financieel al lange tijd in zwaar weer. Het bereiken van een akkoord met de crediteuren lijkt noodzakelijk om te voorkomen dat het licentie verliest.Posted in: algemeen, roerdalen