pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 15, 2015 10:22 am Lees verder →

Uittips vandaag op L1 van Postbus31

Uittips van Postbus 31

Pieter Kiewied maakt een selectie uit verschillende uitgaanstips in zijn programma Postbus 31.

In Beesel en in Helden kunt u snuffelen tussen boeken cd’s en dvd’s. In Beesel organiseren de korfbalfitters van korfbalvereniging Roka een boeken en platenbeurs in Eetcafé de Troubadour aan de Markt 7. U bent van harte welkom tussen 10 en 16:00 uur en de entree is gratis. In Helden organiseert gemengd koor Bel Canto een boeken en platenbeurs. Deze gaat door van 09:30 tot 16:00 uur in Multi Functioneel Centrum Kerkeböske, Aan de Koeberg 3 in Helden. Hier betaald u € 1,50 entree.

Snuffelen tussen gebruikte spullen kan in Born. Daar organiseert Schutterij St. Martinus Born weer de alom bekende en drukbezochte rommelmarkt. Deze vindt plaats in het Gemeenschapshuis aan de Prinsbisdomstraat 5 van 10 tot 15.00 uur. De entree bedraag € 1,- voor iedereen ouder dan 12 jaar.

Bent u geïnteresseerd in archeologie? Dan moet u beslist een kijkje nemen op de Archeologiebeurs in het Cultureel Centrum van Eijsden. Deze inmiddels internationaal bekende beurs is een ontmoetingsplaats voor zoekers, verzamelaars en handelaars. U vindt er romeins glas, middeleeuws steengoed, gebruiksvoorwerpen, antieke munten, sierraden, en klein antiek. De standhouders komen uit alle windstreken en kwaliteit en variatie zijn gewaarborgd. De beurs is open van 10 tot 14:30 uur en de entree is gratis.

Vandaag wordt in Trefcentrum Wittevrouwenveld aan de Edisonstraat 4 te Maastricht, een Snuffelmarkt gehouden. De organisatie is in handen van Reisvereniging “Oonder Us” en Harmonie “De Gele Rijders”. De entree bedraagt € 1,- en de zaal is open van 10 tot 16 uur.

Het Schuilkeldermuseum, onder in de Kazematten van Maastricht, is vandaag weer gratis toegankelijk voor het publiek. De schuilplekken herinneren aan twee periodes van Schuilen in Maastricht. Vitrines en voorwerpen uit die tijd houden de herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog levend. Gidsen leiden u de weg en brengen u ook naar de oorspronkelijke schuilplekken. Een interessante uitstap voor het hele gezin vanmiddag van 15 tot 17:00 uur. U vindt het museum aan het Minister Goeman Borgesiusplantsoen 30 in Maastricht en dat is tegenover Café de Tramhalte.

Dit en ook het volgend weekend vindt er in Sittard een duo expositie plaats die bestaat uit schilderijen van Hub Schoenmakers uit Ulestraten en keramiek van Mia America. U bent welkom in de Ophovermolen aan de Molenweg 56 in Sittard van 13.30 tot 17:00 uur. De entree is gratis.

De uit-tips in dit programma zijn evenementen die ons werden toegestuurd. Alleen evenementen die op zondag doorgaan worden gelezen en de toegangsprijs mag niet hoger zijn dan € 6,-

Postbus 31, het populaire felicitatieprogramma van L1, gepresenteerd door Pieter Kiewied. Iedere zondag van 9:00 tot 11:00 uur. Meer informatie op www.L1.nl/postbus31Posted in: Geen categorie