pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 28, 2014 11:48 am Lees verder →

Uitzondering: Halve finale LVK met 61 ( en niet 60) liedjes na fout jury

Roerdalen – De Stichting LVK heeft besloten om dit jaar, bij wijze van hoge uitzondering, niet 60 maar 61 liedjes te laten doorgaan tot de drie halve finales van het LVK 2015. Aanleiding voor het toevoegen van een extra halve finalist is het feit dat na de hoofdjurydagen per abuis de plaats Meers is verwisseld met Mheer. Gelet op het Reglement van Deelname 2015 betekende dit dat de regio Maastricht Mergelland maar met 5 liedjes zou worden vertegenwoordigd in de halve finale in plaats van de voorgeschreven 6.

Door het toevoegen van het eerstvolgende lied uit de regio Maastricht Mergelland (zoals beoordeeld door de hoofdjury), zou volgens het Reglement van Deelname het lied ‘Ut is wie ut is’, uitkomend voor de regio Tegelen (regio Noord en vertolkt door het duo Sandra en Marco), worden uitgesloten. De Stichting LVK betreurt de vergissing en heeft begrip voor de teleurstelling bij de reglementair buitengesloten deelnemers. Met dat in het achterhoofd heeft de Stichting LVK gezocht naar een oplossing.

Een mogelijk struikelblok voor het toevoegen van een extra deelnemer aan de halve finale werd gevormd door de technische impact op het SMS- en telefoonstemmen. Met LVK-partner CM kon dit i.v.m. de Kerstdagen niet eerder worden besproken. Nu vandaag is gebleken dat een en ander technisch realiseerbaar is, heeft het bestuur van de Stichting LVK besloten het lied ‘Ut is wie ut is’ alsnog als 61ste halve finalist toe te voegen aan de derde halve finale, welke zal worden gehouden op vrijdag 16 januari van 18.00-20.00 uur.Posted in: roerdalen