pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 26, 2014 9:30 pm Lees verder →

Uulesjlager 2015 is van oude bekende Hans Leijendeckers

Roermond – De winnaar van de Uulesjlager 2015 is Mick Leijendeckers. Dat meldt L1. Hij won gisteravond in de Oranjerie met het liedje ‘Ich laef Vastelaovend’de liedjesavond van vastelaovesvereniging D’n Uul uit Roermond. De tekst en muziek van het nummer is van zijn vader, Hans Leijendeckers. Hans is geen onbekende binnen D’n Uul want ook hij heeft een aantal keren de leedjesaovend op zijn naam mogen schrijven en heeft daarnaast diverse keren getekend voor de winnende muziek bij andere artiesten. Mick Leijendeckers zal dit seizoen meetrekken met het Uule-gezelschap om, overal waar D’n Uul acte de présence geeft, zijn winnend nummer ten gehore te brengen. Ook treedt hij op op de Sjtasiefestasie carnavalszaterdag op het Stationsplein in Roermond. Mick Leijendeckers deed voor het eerst als solo artiest mee aan de leedjesaovend van Sjtadsvastelaovesvereniging D’n Uul.

Op de tweede plaats is geëindigd Britt en Amber met het nummer ‘Hiej gaon veer nao binne’. De derde plaats was voor De Marijkes met het liedjes ‘Doe en ich’.

De nummers een , twee en drie staan op zaterdag 14 februari 2015 op de Sjtasiefestasie op het Stationsplein, dé grote opening van de vastelaovend in Roermond.QPosted in: roermond