pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 1, 2016 7:04 am Lees verder →

V en D failliet maar goede hoop op doorstart; formeel ontslag personeel (10.000 man)

Roerdalen – Vroom en Dreesmann is donderdag failliet gegaan: alle 10.000 personeelsleden zijn ontslagen. Er is veel interesse voor doorstart/overname, ook uit het buitenland. De lonen van dec zijn betaald en daarna doet het UWV de loonbetaling 6 weken
Cadeaubonnen worden niet ingenomen maar men wordt aangeraden die tot nader order te bewaren.

Dat maakt het bedrijf donderdag bekend in een persverklaring. Volgens het bedrijf betekent dit niet per se het einde van V&D en La Place. Volgens de bewindvoerders van het bedrijf vergroot het faillissement de kans op een doorstart.

De curatoren van V&D verwachten in januari duidelijkheid te hebben over de doorstart van het bedrijf. Daarbij wordt momenteel gemikt op een nieuw leven voor alle warenhuizen en restaurants van het concern. “Samen met de curatoren, en onze medewerkers werken wij hard aan een zo goed mogelijke doorstart”, zegt het bedrijf in een reactie.

De woordvoerder benadrukte dat er veel belangstelling is voor V&D, vanuit binnen- en buitenland. Over de vorm die een uiteindelijke doorstart krijgt, is nog niets te zeggen. Hij voegde er aan toe dat een doorstart uitgaat van “het behoud van alle filialen”.

Open
Om een mogelijke doorstart succesvol te laten zijn, is het belangrijk dat de winkels en restaurants zo lang mogelijk open blijven. “Hoe beter V&D en La Place kunnen blijven ‘draaien’ des te groter is de kans op een nieuwe toekomst.” De warenhuizen, restaurants, het distributiecentrum en kantoren van V&D blijven de komende tijd geopend.Posted in: roerdalen