pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 20, 2011 11:35 am Lees verder →

Vacature leden Adviescommissie Kunst en Cultuur Roerdalen

Roerdalen – De Adviescommissie Kunst en Cultuur is een onafhankelijke adviescommissie die het gemeentebestuur van Roerdalen gevraagd en ongevraagd adviseert op het terrein van kunst en cultuur. In de commissie zitten op dit moment alleen vertegenwoordigers uit de discipline beeldende kunst. Omdat het in de toekomst de bedoeling is de advisering uit te breiden tot het gehele culturele veld, is nu behoefte aan uitbreiding van de commissie met vertegenwoordigers uit andere disciplines.

Voor de disciplines muziek, literatuur en podiumkunsten is de gemeente op zoek naar kandidaten met een brede maatschappelijke oriëntatie die hun sporen in genoemde disciplines al verdiend hebben. De gemeente benadrukt expliciet dat men niet op zoek zijn naar belangenbehartigers voor de diverse organisaties in de Roerstreek-dorpen. De commissieleden hebben dan ook op persoonlijke titel zitting in de commissie. Wat zij inbrengen is, naast betrokkenheid, kennis van zaken en ervaring ‘in het veld’.

De commissie bestaat momenteel uit vijf leden en wordt ondersteund door een medewerker van de gemeente Roerdalen. De commissie vergadert minimaal vier maal per jaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris van de commissie, Tresie Schreurs, telefoon: (0475) 538 888, e-mail: [email protected]

U kunt uw sollicitatie tot uiterlijk 2 januari 2012 richten aan de gemeente Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg, onder vermelding van ‘Sollicitatie Kunstcommissie Roerdalen’.Posted in: roerdalen