porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 28, 2015 5:10 pm Lees verder →

Vader en zoon aangehouden met ketamine

Someren – De politie hield woensdagmiddag rond 14.30 uur een 54-jarige man uit Someren en zijn 27-jarige zoon uit Sterksel aan. In een bedrijfspand in Someren werd voor miljoenen euro’s aan ketamine gevonden. Ketamine wordt buiten het gebruik in de farmaceutische industrie (als narcosemiddel), veelvuldig gebruikt als partydrug. De aanwezigheid van een dergelijke grote hoeveelheid is in strijd met de Geneesmiddelenwet.

Begin december begon de recherche een onderzoek nadat er informatie was binnengekomen over de aanwezigheid van mogelijk verdovende middelen. Uit het onderzoek kwam naar voren dat woensdag mogelijk drugs zouden liggen bij het bedrijf van de vader in Someren.

Inval
De politie deed daarom een inval bij het bedrijf. Agenten vonden daar elf pallets met honderden zakken. In de meeste zakken bleek calciumcarbonaat te zitten, dat veel als bouwmateriaal gebruikt wordt. In acht zakken vonden agenten zo’n tweehonderd kilo aan ketamine met een straatwaarde van miljoenen euro’s. De politie heeft naast de ketamine ook de administratie van het bedrijf in beslag genomen.

Vermenging van onder- en bovenwereld
Deze politieactie sluit aan op de bredere werkwijze van de Taskforce Brabant-Zeeland om als overheid de ondermijnende criminaliteit een halt toe te roepen. Een groot gevaar voor de Nederlandse samenleving is namelijk de vermenging van onder- en bovenwereld. Dit heet ondermijning, waarbij het gaat om illegale activiteiten die bijna niet zijn uit te voeren zonder gebruik te maken van legale diensten zoals transport, opslag, financiën, vergunningen en huisvesting.

De twee zitten vast voor verder onderzoek. De 54-jarige verdachte zal vandaag worden voorgeleid bij de rechter-commissaris van de rechtbank Oost-Brabant. De zoon blijft ook nog verdachte.Posted in: politie