pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 10, 2012 9:14 am Lees verder →

Vader en zoon Van Eck (Posterholt) gaan er voor – Zondag 13 mei races op JaBa Posterholt: kunnen Saloon stockcars vliegen?

Posterholt – Zondag 13 mei zijn er weer races op de JaBacircuit in Posterholt en bij het zien van bijgaande foto vraag je je af : kunnen saloon-stockcars vliegen? De ovalraces van zondag 13 mei staan in het teken van de PAC Trofee 2012 (HotRod en Saloon Klasse).
De ovalracing vindt plaats op het bekende JaBa circuit Akerstraat Posterholt. Na de eerste succesvolle wedstrijddag op 1 april zullen ook deze zondag weer ruim honderd coureurs in de diverse klassen aan de start staan.
Na de races, eerder dit jaar, in het Ter Apel en Venray staan de HotRods nu in Posterholt aan de start. Tijdens de eerste rondes van het kampioenschap in Venray en Posterholt wisten veel verschillende coureurs een manche te winnen. Ook hebben John van den Bosch en Laurens van der Velde (Weert) al menig gevecht uitgevochten en is Patric van Eck Posterholt weer helemaal terug. Na veel motorische problemen zal hij thans voor een overtuigend resultaat gaan. Nu is de vraag of hij deze wedstrijddag kan omzetten in een klinkend resultaat. Ook de oude rot in het HotRod circus Jan van Eck zal van de partij zijn. De inzet is de strijd om de punten voor het Internationaal Nederlands kampioenschap en de PAC Trofee 2012.
De Saloons is een contact klasse waarbij duwen verplicht is en menig coureur een koprol maakt , hetgeen bij het publiek zeer geliefd is.
De toeschouwers zullen dan ook sensatie geboden krijgen. België-Nederland in de saloon klasse met o.a. Marc Meeuws en Ed Gatzen, twee Belgische toppers contra de Nederlandse coureurs Bas en Louis Haagen en wellicht ook Johan Segers in de hoofdrol.
De vrijwilligers hebben hard gewerkt om de gestolen hekwerken weer te plaatsen en zodoende kunnen we weer veilig racen. Deze laffe diefstal heeft het PAC een kapitaal gekost en er worden nog sponsoren gezocht. Diverse coureurs hebben hun prijzengeld beschikbaar gesteld en ook vanuit het publiek komen giften binnen. Kijk op intedrnet: www.pac2002.nl voor meer info.

De Mini Stox, Stock Rods, National Hot Rods, Standaard, Saloon Stockcar, Stockcar 1300, Sprint, en Formule Toyota, BriSCA F2 verschijnen allen drie keer aan de start.
De wedstrijden beginnen om 11.30 uur Het complete programma vindt u op de website www.pac2002.nl

Het JaBa circuit is gelegen aan de Akerstraat aan de Provinciale weg Koningsbosch – Posterholt (N 274)Posted in: roerdalen