pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 9, 2012 10:31 am Lees verder →

Vakantie-tip: Dagje eropuit? Kijk eens op OntdekRoerdalen.nl

!

Roerdalen – De zomervakantie is het seizoen om er lekker op uit te gaan. Daarvoor hoeft u niet ver te rijden, in Roerdalen is de komende maanden van alles te doen: muziekevenementen, schuttersfeesten, kunstmanifestaties, kermissen, zomeravondwandelingen, sportieve evenementen en veel, veel meer.

De toeristische website van de gemeente, www.ontdekroerdalen.nl, staat boordevol informatie over wat u de komende tijd in Roerdalen allemaal kunt doen. Vanuit de startpagina kunt u verder klikken naar een van de vier thema’s: ‘Dagje Eropuit’, ‘Beleef de Natuur’, ‘Actief op pad‘ en ‘Bezoek Roerdalen’. Interessante teksten, mooie foto’s en enkele filmpjes geven een goede indruk van wat Roerdalen op het gebied van toerisme en recreatie te bieden heeft. Voor gedetailleerde informatie kunt u doorklikken naar websites van de lokale aanbieders of VVV Midden-Limburg.

Workshops
Zoekt u een leuke workshop of cursus of zoekt u een origineel uitje voor een familie- of bedrijfsfeest? Kijk dan eens op de pagina ‘Dagje Eropuit’ op OntdekRoerdalen.nl. Hier vindt u allerlei bedrijven die bijzondere workshops aanbieden. Hierbij kunt u denken aan een cursus fotografie, een workshop theater of een middag bloemschikken. Ook op culinair gebied is er van alles te doen: leer bijvoorbeeld hoe u een vlaai moet bakken, een taart moet versieren of hoe u de heerlijkste Indonesische gerechten zelf kunt bereiden.

Uw evenement op OntdekRoerdalen
Vanuit de startpagina kunt u ook doorklikken naar de evenementenkalender via het tabje ‘Tips’. Organiseert u een evenement in Roerdalen dat voor iedereen toegankelijk is? Laat het ons dan weten! Stuur een mailtje naar [email protected] en vermeld hierin de naam van uw evenement, een omschrijving, de datum, de aanvangs- en eindtijd en eventueel een verwijzing naar een plaats waar geïnteresseerden meer informatie kunnen vinden. Als u een mooie foto heeft die past bij het evenement, kunt u ons die ook toesturen.Posted in: roerdalen