porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 21, 2016 1:04 pm Lees verder →

Vakantiebeurs bijzondere reizen in MECC Maastricht komend weekeinde

Roerdalen/ Maastricht -Dit weekend, Op 23 en 24 januari vindt voor de derde keer de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen plaats in MECC Maastricht. Bijzonder omdat hier alleen reisspecialisten aanwezig zijn die reizen op-maat aanbieden naar speciale bestemmingen, met unieke ervaringen. Uniek is ook een virtual reality gorilla show die tijdens de beurs kan worden beleefd.

Kwalitatief aanbod
Het doel van de beurs is het scheppen van een omgeving waar niet het massatoerisme de toon aangeeft, maar selectief gekozen wordt voor kwalitatieve reisaanbieders. Kwaliteit en een scherpe identiteit van de verschillende reisproducten zijn de trefwoorden voor deze beurs. De beurs mikt op een geïnteresseerd publiek, dat zich op nieuwe bestemmingen en mogelijkheden wil oriënteren en goede informatie wil krijgen van specialisten in bijzondere reizen en landen.

Uitgebreid programma
Bezoekers kunnen in drie filmzalen ruim 70 filmpresentaties over safari’s, vrijwilligerswerk, fotoreizen en verre reizen (zoals naar Antarctica en Azië) bekijken. Zo wordt er een indrukwekkende film vertoond over de 17-jarige Pakistaanse Malala Yousafzay, die dit jaar de Nobelprijs voor de Vrede heeft gewonnen. Om bezoekers in de juiste sfeer te brengen is er live muziek van uiteenlopende gerenommeerde artiesten, waaronder Alphons Wertwijn en Ties Harmsen die de tabla en Indiase sitar bespelen.

Een virtuele Safari
Het Nederlandse bedrijf Matoke lanceert op de beurs, als eerste, een virtual reality gorilla show. Met ‘Virtual Gorilla’ waant de bezoeker zich virtueel op safari in Oeganda. De techniek creëert een nieuwe vorm van digitale oriëntatie door de reiziger in spé thuis al levensechte reisbelevingen te laten beleven.
De Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen vindt plaats op zaterdag 23 januari van 11.00 tot 20.00 uur en op zondag 24 januari van 10.00 tot 18.00 uur in MECC Maastricht.

Meer informatie: www.vakantiebeursmaastricht.nl.Posted in: roerdalen