porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 1, 2015 8:24 pm Lees verder →

Vakantiegeld nodig om rond te komen, aldus enquete

Roerdalen – Veel mensen hebben het vakantiegeld nog steeds nodig om rond te komen. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder ruim 17.000 deelnemers van het Opiniepanel. Vier op de tien ondervraagden (41%) hebben het geld nodig om rond te komen. De helft van de deelnemers (55%) kan ook zonder het vakantiegeld.

Het aantal deelnemers dat het vakantiegeld nodig heeft om rond te komen is gelijk gebleven ten opzichte van 2014. Afgelopen jaar gaf eveneens vier op de tien ondervraagden (38%) aan het vakantiegeld nodig te hebben om rond te komen. Laagverdieners hebben het vakantiegeld vaker nodig. Van de ondervraagden die het minimum loon of minder verdienen, kan acht op de tien (80%) niet zonder vakantiegeld.

Zonder vakantiegeld geen vakantie
Evenals in 2014 besteedt de helft van de deelnemers (51%) het vakantiegeld ook daadwerkelijk aan een vakantie. Twee derde van de deelnemers (65%) heeft het vakantiegeld ook nodig om op vakantie te gaan. Drie op de tien ondervraagden (29%) kan ook zonder vakantiegeld op vakantie gaan.

Vakantiegeld vaak naar spaarpot
Naast een eventuele vakantie wordt het vakantiegeld door deelnemers vaak gespaard (37%) of gebruikt om schulden af te lossen (24%). Ook gebruiken veel ondervraagden het geld voor primair levensonderhoud zoals kleding (22%) en het doen van boodschappen (20%).Posted in: roerdalen