pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 5, 2014 10:15 am Lees verder →

Vaker geen trein Sittard- Maastricht komende maanden

Roerdalen – Vanaf 18 augustus tot en met 23 november worden er diverse werkzaamheden uitgevoerd aan en langs het spoor tussen Maastricht en Sittard. Daardoor zullen er regelmatig geen treinen rijden tussen Sittard en Maastricht.
De werkzaamheden betreffen een aanpassing van het spoor, het conserveren van de A2-brug in Beek en de plaatsing van geluidsschermen in Geulle en Bunde.

De werkzaamheden hebben ingrijpende gevolgen voor het treinverkeer. Te beginnen in de laatste week van de zomervakantie: er rijden dan een week geen treinen tussen Sittard en Maastricht.

In de laatste week van de zomervakantie, van 18 tot en met 24 augustus, wordt het spoor aangepast. Er worden dan 10 wissels en 1800 meter spoor verwijderd. Ze zijn overbodig geworden voor het rijden van de dienstregeling en het weghalen komt de veiligheid en betrouwbaarheid van het spoor ten goede.

In diezelfde week voert Rijkswaterstaat ook conserveringswerkzaamheden uit aan de onderkant van de boogbrug over het spoor bij Beek. Dit is nodig om de brug in een goede conditie te houden. Deze werkzaamheden kunnen vanwege de veiligheid alleen worden uitgevoerd wanneer er geen treinen rijden.

Geluidsschermen Geulle en Bunde
Dit najaar start ProRail ook met de plaatsing van geluidsschermen in Geulle en Bunde. Dat gebeurt in opdracht van de gemeente Meerssen die daarvoor subsidie van het Rijk heeft ontvangen. In Geulle wordt een scherm geplaatst over een lengte van 900 meter en in Bunde gaat het om een scherm van 300 meter lang.

Gevolgen treinverkeer
Alle werkzaamheden hebben ingrijpende gevolgen voor het treinverkeer en zijn zorgvuldig gepland in overleg met de vervoerders. In de tabel hieronder vindt u een overzicht van de relevante data. Meer informatie kunt u ook vinden op de website www.ns.nl/treinverkeersittardmaastricht.Posted in: roerdalen