pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 22, 2012 7:57 am Lees verder →

van Beers ook waarnemend burgemeester van de gemeente Roermond

Mastricht – Gouverneur Th. Bovens, heeft H.van Beers met ingang van 1 februari 2012 aangesteld tot waarnemend burgemeester van de gemeente Roermond. Van Beers is tot aan die datum burgemeester van de gemeente Roermond.
De Koningin heeft aan Van Beers op zijn verzoek met ingang van 1 februari 2012 eervol ontslag verleend als burgemeester van de gemeente Roermond. De Gouverneur heeft zijn besluit om Van Beers aan te stellen tot waarnemend burgemeester genomen na goed overleg met de fractievoorzitters. De Gouverneur heeft besloten dat de benoemingsprocedure voor een nieuwe burgemeester van Roermond wordt opgestart nadat de uitkomsten van het onderzoek naar de vermeende schending van de gedragscode bekend zijn en de behandeling hiervan in de gemeenteraad van Roermond heeft plaatsgevonden. De waarneming van het burgemeestersambt van Roermond zal voortduren tot aan de komst van een nieuwe door de Kroon benoemde burgemeester.
Van Beers is vanaf 2003 burgemeester van Roermond. Daarvoor was hij o.a. burgemeester van Laarbeek. Hij is 64 jaar en lid van het CDA.Posted in: roermond