By mei 21, 2012 9:58 am Lees verder →

Van Boer Zoekt Vrouw: In juli weer 4 x Kijkje op de Heythuysense geitenboerderij van boer Frank en zijn Anita

Heythuysen/Herkenbosch – – Boer Frank (bekend van de tv-serie: Boer Zoekt Vrouw 2010) snen Anita bieden de mogelijkheid een kijkje te nemen in hun authentieke en innovatieve geitenhouderij in Heythuysen waar de geiten en omgeving voortdurend centraal staan. Het programma start met koffie/thee (voor kinderen een glaasje ranja). Dan is een rondleiding langs de lammeren, de melkgeiten en de melkstal. De eerste rondleiding was op woensdag 2 mei van 13.30 tot ongeveer 15.30 uur. Er zijn ook rondleidingen op woensdag 4, 11, 18 en 25 juli en woensdag 1, 8, 15 en 22 augustus. Kaarten € 6,50 zijn te reserveren bij de VVV’s in Thorn, Roermond, Herkenbosch en Reuver, of via www.webshopvvvmiddenlimburg.nl Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Bij grote belangstelling wordt er op de dag zelf om 11.00 uur een extra rondleiding ingepland.

Geitenhouder Frank Brinkhaus had 1.029 brieven ontvangen van de in totaal 2.354 brieven die naar de twaalf boeren die aan het televisieprogramma Boer Zoekt Vrouw 2010 deelnemen werden gestuurd.

De 26-jarige uit Horst afkomstige boer ontving daarmee de meeste brieven uit de geschiedenis van het programma. Frank was in het programma zichtbaar verrast door het grote aantal vrouwen dat de moeite had genomen om hem een brief te sturen.

Uit de ruim duizend vrouwen die hem een brief schreven heeft hij vervolgens samen met zijn broer en vriend Niels uit Horst een selectie gemaakt van de tien vrouwen die hij in de volgende uitzending wil ontmoeten voor een speeddate. Vervolgens zal hij net als de vier andere overgebleven boeren vijf van hen iets beter leren kennen tijdens een dagje uit, waarna hij drie potentiële partners mag uitnodigen om een week te komen logeren op de boerderij. Na nog één keuzemoment blijven uiteindelijk twee logees over in de strijd om het hart van ‘hun’ boeren hij koos uiteindelijk voor…zijn buurmeisje Anita, die voor dierenarts studeert.Posted in: roerdalen, roermond