pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 18, 2018 5:45 pm Lees verder →

Van Bommel mogelijk straks opvolger Cocu als hoofdtrainer PSV

Roerdalen/Eindhoven – Het gerucht gonst al langer rond in Eindhoven: wanneer succestrainer Phillip Cocu vertrekt, wordt jeugdcoach Mark van Bommel mogelijk zijn opvolger bij PSV 1. Van Bommel erkent dat de carrières van Cocu en hemzelf veel op elkaar lijken.

“Het contract van Phillip loopt sowieso nog een jaar door. En hij is een type dat normaal gesproken zijn contracten uitdient”, begint Van Bommel zijn verhaal in Voetbal International. “Tegen de tijd dat PSV een nieuwe hoofdtrainer nodig heeft, zullen we zien wat er gebeurt.”

“Onze carrières vertonen veel overeenkomsten: we hebben het in Nederland geleidelijk opgebouwd, voordat we rond 28-jarige leeftijd de stap naar het buitenland maakten”, constateert de oud-international. “We hebben beiden bij Barcelona gespeeld en keerden allebei terug op het oude nest in Eindhoven. En onze trainersloopbanen begonnen in de jeugdopleiding van PSV.”

Naast jeugdtrainer in Eindhoven is Van Bommel momenteel ook actief bij de Australische voetbalbond. Hij is de rechterhand van bondscoach en schoonvader Bert van Marwijk.Posted in: algemeen, roerdalen