pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 5, 2013 12:56 pm Lees verder →

Van elke gemeente zeker 1 burger naar inhuldiging koning Willem-Alexander

Roerdalen – De Commissaris van de Koningin in Limburg, drs. Th.Bovens, heeft de burgemeesters van de 33 Limburgse gemeenten gevraagd hem suggesties te doen voor de aanwijzing van Limburgse burgers die bij de beëdiging en inhuldiging Koning Willem-Alexander hun gemeente en dus gezamenlijk de Provincie Limburg zullen vertegenwoordigen.

Zoals bekend, zal op 30 april 2013 de troonswisseling plaatshebben. De beëdiging en inhuldiging van Koning Willem-Alexander zal zich voltrekken tijdens de Verenigde Vergadering der Staten-Generaal in de Nieuwe Kerk te Amsterdam.
Aan deze plechtigheid zullen uiteraard de Leden der Staten-Generaal zelf deelnemen, hun gasten, maar ook de ministerraad, vorstelijke personen en autoriteiten. Het is de uitdrukkelijke wens van de voorzitter van de Verenigde Vergadering, de heer mr. G.J. de Graaf, om daarnaast een groot aantal plaatsen beschikbaar te stellen aan burgers; circa 500 in getal.
De bedoelde groep van mensen, die wordt uitgenodigd uit hoofde van het burgerschap en niet van de bekleding van enig ambt, dient een afspiegeling van de samenleving te zijn. Om te komen tot de beoogde afspiegeling is een evenredige verdeling over de provincies vastgesteld.
Limburg mag een veertigtal burgers afvaardigen, voldoende dus om in ieder geval één persoon per gemeente af te kunnen vaardigen.
De gouverneur vraagt de burgemeesters elk een drietal personen aan te dragen waarna hij uit die 100 personen een delegatie van voldoende diversiteit samen kan stellen.Posted in: roerdalen