pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 8, 2012 11:27 am Lees verder →

Van Gaal overlegt over staf ; Cocu en Faber weg

Roerdalen – -Cocu en Faber gaan niet als assistent verder bij de voetbalbond; van beiden was dat al eerder bekend. zij gaan volledig aan de slag bij PSV. Louis van Gaal gaat in samenspraak met de KNVB zijn technische staf voor bij het Nederlands elftal samenstellen. De zestigjarige Van Gaa neemt in ieder geval Danny Blind mee als assistent.
De vaste assistenten van Van Marwijk, Phillip Cocu en Ernest Faber, hebben al aangegeven te stoppen bij Oranje en zich volledig te concentreren op hun werk bij PSV.
Het vertrek van Van Marwijk betekent ook dat Alfred Schreuder geen assistent-trainer bij het Nederlands elftal wordt. De assistent van Steve McClaren bij FC Twente zou Cocu opvolgen na het EK.
”Ik vind het jammer dat deze functie bij Oranje voor mij komt te vervallen, maar ik heb begrip voor de situatie”, aldus Schreuder. ”Iedere bondscoach mag zijn eigen staf samenstellen. Dat heeft Van Marwijk gedaan en dat zal Van Gaal ook gaan doen.”
Behalve de assistenten verdwijnen zeer waarschijnlijk ook keeperstrainer Ruud Hesp en conditietrainer Egid Kiesouw bij Oranje. Kiesouw gaat bij PSV aan de slag als opvolger van Luc van Agt.Posted in: roerdalen