pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 22, 2016 3:26 pm Lees verder →

Van Hanegem over de transfers…

Roerdalen – Willem van Hanegem is benieuwd naar de ontwikkelingen in de slotfase van de zomerse transfermarkt. De oud-voetballer en -trainer vindt het bijvoorbeeld mooi dat Nederland met waarschijnlijk Jasper Cillessen weer eens een speler aan een echte topclub aflevert, indien de transfer van de doelman van Ajax naar Barcelona doorgaat.

Van Hanegem vindt de vermeende keuze voor Tim Krul als vervanger niet logisch, in verband met een blessure die hem al sinds oktober aan de kant houdt. “Die interesse is dus ook niet op basis van zijn laatste seizoen”, zo vertelt de Kromme maandag in het Algemeen Dagblad. “Zoals clubs straks ook Jetro Willems niet zullen halen vanwege zijn recente prestaties, want hij heeft het hoge niveau van voor zijn blessure nog niet gehaald.”

Van Hanegem pleit daarom voor een kans voor Patrick van Aanholt bij Oranje; de verdediger met de meeste Premier League-doelpunten (vier) in 2016. “Al vind ik persoonlijk ook Ridgeciano Haps van AZ een jongen die veel in zijn mars heeft. Veel meer dan Mitchell Dijks van Ajax bijvoorbeeld. Of Haps nu al klaar is voor Oranje, kun je jezelf wel afvragen.”

Bron voetbalzone.nlPosted in: algemeen, roerdalen