porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 26, 2014 12:38 pm Lees verder →

Van Marwijk denkt na over functie bondscoach Roemenië

Roerdalen – Oud-Oranje-bondscoach Bert van Marwijk is benaderd om bondscoach van Roemenië te worde. ”Het klopt dat ik ben benaderd, maar verder wil ik er nog niks over zeggen. Het is allemaal nog heel vers. Ik ga hier in alle rust over nadenken”, zegt Van Marwijk in De Telegraaf.

Hij zit zonder werk sinds zijn ontslag bij Hamburger SV in februari.

De oud-bondscoach van het Nederlands elftal was aanvankelijk de tweede keus van de Roemeense voetbalbond. Topkandidaat Mircea Lucescu, die Roemenië in de jaren tachtig ook al onder zijn hoede had, mag van zijn club Sjachtar Donetsk echter niet twee functies combineren.

Of Van Marwijk oren heeft naar het Roemeense bondscoachschap is de vraag. Zuid-Korea hoopte hem vorige maand al te strikken, maar de geboren Deventenaar kwam er niet uit met de Aziaten. Vervolgens zei Van Marwijk alleen nog in te gaan op heel mooie aanbiedingen.

Victor Piturca nam vorige week ontslag als bondscoach om te gaan werken voor Il Ittihad in Saoedi-Arabië. Hij deed het in de EK-kwalificatie uitstekend met Roemenië, de Oost-Europeanen staan tweede in groep F met zeven punten uit drie duels.

Van Marwijk werd vorig seizoen na halfjaar op straat gezet bij HSV.Posted in: roerdalen