porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 15, 2015 4:57 pm Lees verder →

Van Rey zou meer bedrijven hebben bevoordeeld: volgende week start proces

image
Roermond – Het Openbaar Ministerie stelt dat oud-wethouder Jos van Rey van Roermond meer bedrijven heeft bevoordeeld. Dat blijkt uit de dagvaarding voor de rechtszaak die volgende week dinsdag in Rotterdam begint met een zg regie-zitting.
In ruil voor het aannemen van giften ter waarde van rond een ton zou hij niet alleen projectontwikkelaar Piet van Pol hebben geholpen, maar ook bouwbedrijf Meulen Groep uit Weert en beveiligingsbedrijf Red Security uit Roermond. Het gaat daarbij om vakantiereizen, uitstapjes en geschenken.
Tot nu toe was alleen de verdenking bekend rondom Piet van Pol, een goede vriend van Van Rey.

Van Rey moet verder terechtstaan voor de verdenking van het ronselen van 34 volmachtstemmen voor de verkiezingen en het lekken van informatie in een sollicitatieprocedure voor een nieuwe burgemeester van Roermond (affaire Ricardo Offermans).

Behalve Van Rey staat ook Piet van Pol terecht en oud-wethouder Tilman Schreurs (VVD). Schreurs wordt verdacht van het aannemen van oa giften en reisjes van Van Pol maar voor een veel lager berag, enkele duizenden euro’s.Posted in: roermond