porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 22, 2016 12:01 pm Lees verder →

Vanaf maandag tv-programma Geloof en Hoop Liefde uit Roermond

Roerdalen – Van maandag 4 april tot en met vrijdag 8 april aanstaande staat Roermond centraal in het tv-programma ‘Geloof en een Hoop Liefde’ (EO). Dit programma wordt dagelijks uitgezonden om 18.10 uur bij NPO 2.
Presentatoren Herman Wegter, Kefah Allush, Hella van der Wijst en Henk van Steeg gaan voor ‘Geloof en een Hoop Liefde’ op zoek naar authentieke verhalen, karakteristieke stadsgezichten en de rol van het christelijk geloof in Roermond. In ‘Geloof en een Hoop Liefde’ zijn de kleine dingen groot: de presentatoren verbazen zich samen met de stadsbewoners over de gewone dingen van het leven. Het inmiddels vertrouwde NPO 2-programma neemt de kijker iedere werkdag mee in haar zoektocht naar oprechte verhalen, unieke tradities en bijzondere mensen.
In de afleveringen komen de volgende items aan bod:
Herman ontmoet bisschop Frans Wiertz, die op een bijzonder moment in zijn leven is aangekomen. Na 25 jaar als bisschop gewerkt te hebben gaat hij volgend jaar met pensioen.
En Kefah ontmoet Wim en Tilly Spaubek die een heuse pelgrimstocht gaan maken naar Santiago de Compostella. Wat hopen zij tijdens hun reis te vinden?
Petra Stienen is Arabist en oud-diplomate uit Roermond. Meer dan 10 jaar werkte ze in het Midden-Oosten. Petra werd geboren in de volkswijk ‘De Donderberg’. Vroeger schaamde zij zich daarvoor, maar nu betekent deze wijk juist heel veel voor haar. Samen met Hella keert ze terug naar de wijk van haar jeugd.
En we bezoeken een van de bekendste grafmonumenten van Nederland: ‘Het graf met de handjes’. Het graf toont op een bijzondere manier de alles overwinnende liefde tussen een katholieke vrouw en een protestantse man. ‘Twee geloven op 1 kussen, daar slaapt de duivel tussen’: speelt dat eigenlijk nog een rol in Roermond? Henk gaat op zoek naar het antwoord.

Verder gaan we deze week op bezoek bij een echte kermisfamilie. En ontmoeten we de achterkleinzoon van de wereldberoemde architect Pierre Cuypers, die ook Pierre Cuypers heet.
Kijk van maandag 4 april tot en met vrijdag 8 april aanstaande naar ‘Geloof en een Hoop Liefde’ in Roermond om 18.10 uur bij NPO 2!Posted in: algemeen, roerdalen, roermond