pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 10, 2013 11:54 am Lees verder →

Vanaf vandaag (woensdag) politiekids in Roermond aan de slag

Roermond – Vanaf vandaag, woensdag 10 april gaan in Roermond 64 Politiekids aan de slag. Deze jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot 10 jaar gaan samen met de politie en gemeente de straat op. Ze gaan in hun eigen wijk aan de slag met actuele onderwerpen, bijvoorbeeld te hard rijden in een 30 km zone. Samen met de wijkagent en een vertegenwoordiger van de gemeente worden de onderwerpen gekozen.

Officiële aftrap
Woensdagmiddag vanaf 14.00 uur zal op de Niekée (school)in Roermond het openingsfeest plaatsvinden. Tijdens deze middag worden alle Politiekids beëdigd door projectleidster Bouchra Pommé. Hier mogen ze hun Politiekids hesjes, badges en petjes ontvangen. Met hun ‘uniform’ in hun bezit kunnen de kinderen aan de slag. Het project in Roermond is een pilot van een jaar. Het initiatief is in 2011 gestart in Amsterdam en daar werkt de aanpak. In Roermond gaan de eerste Limburgse Politiekids aan de slag. Ambassadeur van Politiekids Yasser verzorgt een optreden.

Na het officiële deel van de middag staat de eerste activiteit op het programma: een verkeerscontrole in de wijk Hoogvonderen. De kinderen van basisschool De Brink mogen hier samen met hun wijkagent en ouders flyeren over de 30km-zone, waar vaak te hard gereden wordt.

Deelnemende scholen
De Politiekids komen van drie verschillende basisscholen in Roermond, namelijk De Brink, De Zonnewijzer en De Sint Alfonsusschool. In totaal hebben 64 kinderen zich opgegeven voor de activiteiten. De Politiekids komen het komend jaar acht keer in actie. De activiteiten worden georganiseerd door de wijkagenten in samenwerking met Gemeente Roermond.Posted in: politie, roermond