By juli 13, 2011 6:56 am Lees verder →

Vanaf vandaag, woensdag, is Apollobad Melick weer open

Roerdalen – Vanaf vandaag, woensdag 13 juli, is het Apollobad in Melick weer opengesteld voor publiek. De aangetaste zwembadperrons, die in december een tijdelijke sluiting van het Apollobad veroorzaakten, zijn vervangen. Ook is de zwembadbak opnieuw lekdicht gemaakt. De veiligheid van het zwembad is hiermee weer gewaarborgd.

In december 2010 werd het zwembad per direct gesloten omdat de kanaalplaten waarop de vloer rondom het zwembad rust door corrosie en ouderdom aangetast bleken te zijn. De herstelperiode van de zwembadperrons heeft langer geduurd dan aanvankelijk werd verwacht. De gemeente heeft de tijd gebruikt om uit te zoeken hoe het bad zo goed en goedkoop mogelijk kon worden hersteld. De daadwerkelijke uitvoering van de herstelwerkzaamheden is daardoor pas in mei 2011 gestart. Al die tijd is het bad uit voorzorg gesloten geweest. Door de goede voorbereiding is het wel gelukt om de werkzaamheden ruim binnen de begroting uit te voeren.

Tijdens de zomervakantie is het Apollobad beperkt geopend. De openingstijden kunt u op de site van de gemeente inzien.

Op zondag 21 augustus wordt het Apollobad feestelijk heropend. Een programma voor deze dag volgt op een later tijdstip.Posted in: roerdalen