pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 10, 2015 12:13 pm Lees verder →

Vanavond 18 uur voetbal Oranje: Van Persie gelooft heilig in zege

Roerdalen – Hij is er zeker van en het gaat ook nipt goed komen…Robin van Persie, vice-aanvoerder van Oranje, draagt door de afwezigheid van Arjen Robben tegen Kazachstan de aanvoerdersband. De aanvaller komt in Turkije, bij zijn nieuwe club Fenerbahçe, nog niet helemaal uit de verf. Maar met het Nederlands elftal wil de aanvaller vlammen.

Tegen Kazachstan kan Van Persie zijn honderdste interland spelen. “Ik kreeg verschillende verzoeken om daar een item over te maken. Ik snap dat, en in een normale situatie had ik dat ook best gewild. Maar nu voelt het bijna ongepast, vind ik. Richting mijn ploeggenoten kan ik het niet maken. Het gaat niet om mij. Het gaat alleen om winnen, om het team. Om het EK”, stelt Van Persie in het Algemeen Dagblad.

Bij Fenerbahçe wil hij niet te lang stilstaan. “Ik voel me écht heel erg goed”, zei Van Persie in een eerder interview. “Laat me dat uitleggen. Laat ik het zo zeggen: ik voel me in balans. De eerste weken in Istanbul waren heel hectisch. We woonden in een hotel, moesten van alles regelen voor de kinderen, de verhuizing moest geregeld worden. Als familie ben je nog zoekende. Alles was nieuw. Nu dat allemaal op zijn plek is gevallen, merk ik dat ik me lekker voel. Ik ben hartstikke fit, voel me vrij. Echt waar.”

Een ramp?
Van Persie zegt dat hij de situaties los van elkaar kan zien, dat hij het werk niet mee naar huis neemt. En ook niet naar Oranje. “Mijn situatie bij Fenerbahçe doet er gewoon niet toe. Dat vind ik echt. Het speelt geen enkele rol bij mijn prestatie, daar ben ik echt van overtuigd.” Nu nog hopen op een wonder. Van Persie benadert zijn ploeggenoten hard. “In de situatie waarin we nu zitten bij Oranje, mag het ook scherp, direct en hard zijn. Sterker nog; dat móet.”

De hoofdpersoon zegt het niet zomaar. Oranje een EK missen? Dat kan haast niet. Van Persie wordt vlak na het EK al 33. Mogelijk zijn laatste eindtoernooi, dus… “Je zou dat als een extra prikkel kunnen zien, want niemand heeft het eeuwige leven. Maar van de andere kant: het per se willen halen van het EK is al prikkel genoeg.” Het toernooi missen zou een ramp zijn. “Zeker. En dat voel ik ook zo. Maar over dat scenario moeten we het ook weer niet te lang hebben. Het kan nog steeds. We hebben nog een kans, en daar gaan we vol voor. Ik geloof er nog in”, besluit Van Persie.Posted in: roerdalen