pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 23, 2015 9:54 am Lees verder →

Vanavond bekendmaking burgemeester Maaastricht

Roerdalen – de bekendmaking van de burgemmester van Maastricht is vanavond. Maria v d Hoeven, Camiel Eurlings en Gerd Leers zijn in elk geval
geen kandidaat, hebben ze gezegd.
Roger van Boxtel
Deze D66’er lijkt de absolute topkandidaat voor de vacante burgemeesterspost. Zo meldden wij al eerder hier Hij solliciteerde in 2010 al naar de baan, maar Maastricht koos toen voor Onno Hoes. Oud-minister Van Boxtel is op dit moment directievoorzitter van verzekeraar Menzis. Hij wordt ook genoemd als nieuwe directeur van voetbalclub Ajax.
Jacques Niederer
Jacques Niederer ook een kandidaat De VVD’er is sinds 2011 burgemeester van Roosendaal. De oud-politieagent was eerder Tweede Kamerlid en vervolgens wethouder in Breda. De Limburger was tussen 2005 en 2011 burgemeester van zijn geboorteplaats Weert.
Mirjam Depondt
Mirjam Depondt heeft een geschiedenis in het stadhuis: ze was al wethouder en loco-burgemeester in Maastricht. Op dit moment is de CDA-politica bestuurder van woningcorporatie Woonpunt.
Donderdagavond wordt bekend wie Hoes zal opvolgen. Om 20:30 uur en om 21:30 uur zijn er extra nieuwsuitzendingen op L1, live vanuit Maastricht.Posted in: roerdalen