pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 8, 2015 12:20 pm Lees verder →

Vanavond eerste Grosse Traume ARD-show Beatrice Egli

image
Roerdalen – Vanavond 8 augustus wordt op de ARD de allereerste zaterdagavondshow van Beatrice Egli (foto) uitgezonden: Die Große Show der Träume. In dit programma laat ze haar talenten in verschillende genres zien, zoals muziek, dans en acrobatiek en dan vervult ze ook nog persoonlijke dromen van mensen: voor een groot publiek staan.

Sinds 2013 is de carrière van Beatrice Egli pijlsnel gegaan en heeft ze verschillende prijzen gewonnen, van de Echo tot de Swiss Music Award. Maar ze weet dat je niet alleen met geluk een carrière kan maken, maar dat je ook veel talent nodig heeft. Het thema van de show is dan ook mijn show is jouw show geworden. In de uitzending is te zien hoe Beatrice Egli op zoek gaat naar de talenten en die zullen dan ook een onvergetelijk optreden geven.

Maar natuurlijk zijn er ook nationale en internationale sterren te gast. Deze zijn de Volks-Rock’n Roller Andreas Gabalier, Schlagerlegende Howard Carpendale, de Noorse Hitgiganten Madcon en Songfestivalwinnaar Måns Zelmerlöw.

Het programma was gepland voor 4 juli, maar is verschoven naar vanavond.

Uitzending: Zaterdag 8 augustus om 20:15 op ARDPosted in: roerdalen