porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 6, 2015 11:49 am Lees verder →

Vanavond finale CL: Juventus komt ook om te winnen

Roerdalen – Voor Gianluigi Buffon komt vanavond een langgekoesterde droom uit; met Juventus staat hij in de finale van de Champions League. FC Barcelona is de tegenstander.

“De finale van de Champions League was ons doel”, vertelt Buffon vrijdagmiddag tijdens de persconferentie in Berlijn. “We dachten niet dat we het dit jaar zouden doen, maar in de volgende twee of drie jaren. De finale komt voordat we het eigenlijk hadden verwacht, maar het is een geweldige verrassing en echt genieten voor ons.”

In de finale is het ijzersterke Barcelona de opponent. “Er spelen zeker emotionele aspecten mee”, verwacht Buffon. “Maar veel spelers weten hoe ze om moeten gaan met de wedstrijd op dit hoge podium”, vervolgt de routinier van De Oude Dame.

Verantwoordelijkheid

“Barcelona’s doelman heeft zichzelf van zijn beste kant laten zien”, vertelt Buffon over Marc-André Ter Stegen. “Hij is nog jong en heeft nog lang te gaan”, aldus de ervaren doelman over zijn collega. “Een van mijn zoons houdt van Messi, de ander van Neymar. Maar beiden juichen morgen natuurlijk voor ons!”, lacht hij.

Juve is niet voor spek en bonen naar Berlijn gekomen. “De geschiedenis van Juventus laat ons zien dat we hier niet zomaar zijn. Het geeft ons verantwoordelijkheid. De blijdschap zal groot zijn als we winnen, maar daarna moeten we alweer verder. Wij zijn immers Juventus.”Posted in: roerdalen