pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 17, 2011 2:56 pm Lees verder →

Vanavond Maxima 40 jaar weer op tv: nu op ZDF 20.15 uur

rinses Máxima wordt dinsdag veertig jaar. Ze brengt de ochtend door op Paleis Noordeinde in Den Haag. Daar reikt ze de Appeltjes van Oranje uit, de jaarlijkse prijzen voor succesvolle projecten op sociaal gebied.

Roerdalen/Den Haag – Máxima viert vandaag haar veertigste verjaardag. Op de foto zingen o.a. haar man kroonprins Willem-Alexander en schoonmoeder koningin Beatrix haar toe op paleis Noordeinde.
Er was veel aandacht voor het einde van het veertigste levensjaar van het populairste lid van het Nederlandse koningshuis. Paleis Het Loo in Apeldoorn wijdt een tentoonstelling aan de echtgenote van prins Willem-Alexander. Talloze kranten en tijdschriften maakten een special over de prinses.
Máxima is op vrijdag 27 mei het middelpunt in het Concertgebouw in Amsterdam. Het Koninklijk Concertgebouworkest biedt zijn beschermvrouwe een verjaardagsconcert aan.

De NOS zond maandagavond een portret uit over Máxima. De documentaire werd bekeken door 2,6 miljoen mensen.
Programmamaker Etienne Glebbeek volgde de echtgenote van prins Willem-Alexander sinds september voor het portret en politiek verslaggever Dominique van der Heyde sprak vier keer uitgebreid met de prinses.
Privémomenten
De NOS was ook bij enkele privémomenten van Máxima met haar man en drie dochters. In het portret was te zien hoe de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane thuis op de Eikenhorst in Wassenaar bij de haard sinterklaasliedjes zingen.
De uitzending over Máxima werd het meest bekeken koninklijk portret van de afgelopen jaren. Het laatste record was het portret van Beatrix dat in 2008 werd uitgezonden. Die uitzending trok destijds 2,4 miljoen kijkers.
De Duitse televisiezender ZDF zendt dinsdagavond 20.15 uur het NOS-portret uit onder de titel Princess Charming – Máxima wird 40.Posted in: roerdalen