pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 11, 2015 5:26 pm Lees verder →

Vanavond ook op tv verkiezingkoorts Amerika komt er aan…

Roerdalen – Volgend jaar rond deze tijd gaan de Amerikanen naar de stembus om een nieuwe president te kiezen. En dus is het land nu al in de ban van die verkiezingen. De eerste debatten zijn achter de rug, het campagnegeld stroomt binnen en de eerste kandidaten zijn zelfs al afgevallen. Toch zijn er nog steeds kanshebbers genoeg.

Zo zijn er voor het Republikeinse ticket nog vijftien kandidaten in de race. Bij de Democraten is het een stuk overzichtelijker, daar strijden nog drie kandidaten met elkaar. Het komende jaar gaan de partijen alles op alles zetten om het presidentschap te bemachtigen. Belangrijkste sleutel tot succes is een zorgvuldig uitgekiende verkiezingscampagne.

Iemand die weet hoe dat spel precies werkt is Buffy Wicks, zij was een van de belangrijkste medewerkers van het campagneteam van Obama en ging daarna voor hem aan de slag in het Witte Huis. Wat is nou het geheim van campagne voeren en wie of wat gaat deze verkiezingen het verschil maken? Een gesprek met Buffy Wicks.

Luister op de site naar Radio EenVandaag of op tv vandaag over de verkiezingscampagnes in de VS.Posted in: roerdalen