pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 27, 2014 6:35 pm Lees verder →

Vanavond Oranje kwalificatie damesvoetbalelftal tegen Italie op FOX tv live

Roerdalen – Vanavond om half 9 op FOX tv kanaal 11 speelt het Nederlands Dameselftal in en tegen Italie voor een plaats bij het WK in 2015 in Canada. Dit duel van het Nederlands vrouwenelftal wordt live op tv-zender FOX uitgezonden. De Oranjeleeuwinnen spelen in een play-off tegen Italie en Nederland moet winnen want het eerste duel in Nederland eindigde gelijk : 1-1
Oranje kan geschiedenis schrijven. Nederland wist zich namelijk nog nooit te plaatsen voor het WK, dat in 2015 in Canada wordt georganiseerd.

Het eerste duel in Den Haag eindigde in 1-1 en dus is de spanning voelbaar bij het elftal van Roger Reijners. De bondscoach blikt vooruit, net als zijn Italiaanse collega Antonio Cabrini.
N
“Dit kan iets unieks worden. Een volgende mijlpaal in het vrouwenvoetbal. Het leeft al heel lang”, benadrukt Reijners. De druk ligt hoog, bij beide teams. “Nederland heeft zich nog nooit geplaatst, Italië wacht al vijftien jaar op kwalificatie”, weet Cabrini.

De Italiaanse coach verwacht een lastige wedstrijd. Hij legt uit waarom: “Als ik alles tegen elkaar afweeg, als ik kijk naar de capaciteiten, dan is Nederland de afgelopen jaren sterk gegroeid ten opzichte van Italië.”

Nederland moet vertrouwen op de statistieken. Oranje is al tien wedstrijden zonder nederlaag. Bovendien loopt de topscorer van de WK-kwalificatie bij de Nederlandse vrouwen in de spits. Vivianne Miedema maakte al veertien treffers. Zo meldt de NOS -site.Posted in: roerdalen