pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 6, 2014 12:55 pm Lees verder →

Vanavond uur U voor Nederlands songfestival-lied Ilse en Waylon

Roerdalen – Ilse DeLange en Waylon maken in Kopenhagen grote indruk op hun concurrenten. De twee proberen vandaag, dinsdag (21uur) als The Common Linnets via de eerste halve finale een finaleplek voor het Eurovisie Songfestival af te dwingen met hun Calm after the Storm.
“Waylon en Ilse DeLange hebben een bijzondere chemie. Die spat van het beeld af”, zegt Dilara Kazimova, die Azerbeidzjan vertegenwoordigt, tegen Novum Nieuws op de site “Het optreden is heel stijlvol.” De Spaanse zangeres Ruth Lorenzo is vooral te spreken over Waylon. “Hij heeft zo’n mooie stem.”

Ook Emmelie de Forest, winnares van vorig jaar, slaat DeLange en Waylon hoog aan. “Ik hoorde het nummer voor het eerst tijdens Eurovision in Concert,” zegt de Deense over het evenement vorige maand in de Amsterdamse Melkweg, waarbij Songfestival-deelnemers hun liedje vast opvoerden. “Calm after the Storm is een van mijn favorieten geworden, vooral omdat mijn wortels ook in de folk- en countrymuziek liggen. The Common Linnets haalt zeker de finale.”

Het Eurovisie Songfestival werd zondagavond officieel geopend met een groots feest bij het stadhuis van Kopenhagen.Posted in: roerdalen