pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 3, 2015 12:28 pm Lees verder →

Vanavond Weihnacht-show op ARD met Helene Fischer ( volgende week herhalingen)

Roerdalen – Vandaag, donderdag 3 december wordt op de ARD het kerstconcert van Helene Fischer uitgezonden uit de Feestzaal van het Paleis Hofburg uit Wenen.

In deze zaal zal ze samen met het Royal Philharmonic Orchestra uit Londen verschillende nummers ten gehoren brengen die ze heeft opgenomen op haar kerstalbum Weihnachten waar Duitse en Engelstalige kerstnummers op staan. De voorbereidingen voor dit concert heeft twee jaar geduurd. Ook brengt ze een nummer met de Wiener Sängerknaben.

Voor Helene Fischer was het al lang een wens om Duitse en internationale advents- en kerstnummers te zingen. Daarom is ze nu verheugd dit ten gehoren te brengen na twee jaar lang in de Abbey Road Studios een album opgenomen te hebben en dit met de Royal Philharmonic Orchestra in het paleis Hofburg te spelen.

Op het programma staan natuurlijk de klassiekers “Fröhliche Weihnacht überall“, “Ave Maria“, “Es ist ein Ros entsprungen” en “Stille Nacht, Heilige Nacht“. Maar ook modernere kerstnummers als “In der Weihnachtsbäckerei“, “Last Christmas” en “The Power of Love” zullen gespeeld worden.

Uitzending: Helene Fischer – Weihnachten is op donderdag 3 december om 20:15 te zien op de ARD.
Herhaling: donderdag 10 december om 22:00 op NDR en zondag 13 december om 20:15 op WDR.Posted in: roerdalen