pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 21, 2014 8:16 am Lees verder →

Stadswandeling met gids in Susteren, ook voor groepen

Susteren – Naast het feit dat dit jaar de Heiligdomsvaart weer was en Susteren zijn 1300-jarig bestaan viert, willen de Stadsgidsen u op een ontspannende en inspirerende manier laten kennismaken met de rijke historie van de oude stad Susteren. Zo bezit Susteren een van de oudste kerken van Nederland, de H. Amelberga Basiliek, met een bijzonder interessante geschiedenis.
En dan zijn er ook nog de Winkelpoort en het vroegere ‘handelscentrum’ met enkele bijzondere panden. Via de Feurderpoort, en indien de tijd het toelaat, nog naar ’t Kenon oppe Mert voor een klein stukje oorlogsverleden, vervolgen we onze weg langs enkele gedenkwaardige beelden en de voormalige stadsmolen om vervolgens terug te gaan naar het Salvatorplein.
Deze stadswandeling start bij ’t Stift (Salvatorplein). De wandeling duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. De kosten bedragen € 2,- per persoon, contant te betalen bij de start, met een maximum van 20 personen. Stadswandelingen zijn mogelijk indien de stadsgids beschikbaar is. Hiervoor kunt u contact opnemen met Marlies Schulpen-Merry, telefoon 046-4494484 of 06-5535 5630. Haar e-mail adres is [email protected]Posted in: Geen categorie