pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 12, 2014 10:12 am Lees verder →

Vandaag Amazing Postert en morgen buutte-gala

Posterholt – De plaatselijke Harmonie Wilhelmina gaat Posterholt en omstreken vandaag zaterdag 12 april verbazen met de tweede editie van heel bijzonder concert: Amazing Postert. Nu eens geen ‘standaard’ Promsconcert, maar een voorstelling waarbij het publiek een hoofdrol krijgt. Wat het publiek dan moet doen? Meezingen. Met behulp van de teksten die op grote schermen worden geprojecteerd, kan iedereen meedoen.
De muziek is honderd procent live. De harmonie treedt samen met de Venlose groep W-Dreej (drievoudig winnaar van het LVK) op in sporthal De Wiëe in Posterholt. Uiteraard worden de echte W-Dreejhits gezongen, samen met het 850-koppige publiek. Daarnaast brengt deze groep enkele nummers samen met Wilhelmina. Het geheel wordt gecompleteerd met de groep Ten Feet Up in de after=party.
Om flink te kunnen rocken, speelt een speciaal voor deze gelegenheid samengesteld combo mee met de harmonie. Debby Thebrath en Robin Schreurs, twee zangtalenten uit eigen dorp, vertolken samen met Wilhelmina en het combo bijzondere nummers van bekende zangers en groepen. Meer dan 25 nummers van pop tot rock en van licht klassiek tot Limburgstalig staan op de playlist in de tot concertzaal omgetoverde sporthal. De afterparty wordt verzorgd door Ten Feet Up. De muzikale leiding is in handen van dirigent Guido Swelsen. Kaarten voor Amazing Postert kosten 14,50 euro in de voorverkoop (17,50 euro aan de kassa).
Harmonie Wilhelmina voert tijdens Amazing Postert 2014 ook enkele grote werken alleen uit, zoals de Ouverture 1812 van Tsjaikovski en enkele kleine werken, zoals 76 Trombones. En dáár hebben ze hulp bij nodig! Hoe groots zullen deze werken klinken wanneer de kopersectie versterkt wordt extra koperblazers uit de omgeving!
Morgenmiddag is het Buutte-gala in dezelfde lokatie: sporthal Posterholt; ook daarooor zijn nog kaarten aan de zaal verkrijgbaar.Posted in: roerdalen