pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 27, 2011 5:51 am Lees verder →

Vandaag en morgen 43ste Sjommelmert in Roermond

Roermond – Roermondse binnenstad bruist van zomerse activiteiten
Woensdag 27 en donderdag 28 juli bruist de Roermondse binnenstad weer volop van activiteiten. Ook dan zullen duizenden bezoekers hun weg naar de Roermondse binnenstad weten te vinden. Naast de 43e editie van de Sjómmelmert in Roermond West, zijn er festiviteiten aan het Zwartbroekplein, Roerkade en Kraanpoort. Rond deze activiteiten zal de gemeente Roermond een aantal verkeersmaatregelen nemen om het verkeer in goede banen te leiden.

Tijdens de Sjómmelmert worden de volgende straten afgesloten: Zwartbroekstraat, Minderbroedersstraat, Neerstraat, Marktstraat, Markt, Luifelstraat, Brugstraat, Molenstraat, Peregrinus Vogelsstraat, Bakkerstraat, Pelserstraat, Paredisstraat en het Zwartbroekplein. Anders dan voorgaande jaren is dat ook de Roerkade en Kraanpoort op beide avonden zijn afgesloten (tussen 18.00 en 02.00 uur). Verder geldt er op een aantal plekken een andere rijrichting of kunnen bewoners/ondernemers op andere wijze in- of uit te rijden.

De afsluitingen verschillen per straat of plein en duren zolang noodzakelijk is. Alle bewoners van de betreffende straten zijn geïnformeerd met een bewonersbrief over de exacte tijdstippen en rijrichtingen. Kijk hier voor de verkeersmaatregelen.

 Posted in: roermond