pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 7, 2017 10:24 am Lees verder →

Vandaag Fransen voor kiezen president (vergelijkbaar deels met onze koning maar dan in republiek) naar stembus (1)

Roerdalen – Volgens Nu.nl is presidentskandidaat en favoriet Macron is volgens zijn campagneteam slachtoffer geworden van een ”zeer grote en gecoördineerde hack-operatie”. Daarbij zijn volgens de eerste inschatting van het team gestolen documenten vermengd met nep-documenten op internet gezet.

Het doel is volgens Macrons team duidelijk: de daders willen kort voor de tweede ronde van de presidentsverkiezingen zijn campagne ondermijnen.

Ondanks de ernst van de situatie stelt het campagneteam zich over de inhoud van de documenten geen zorgen te maken. Die zouden slechts de ”normale manier waarop een presidentscampagne verloopt” laten zien.

Macron en Le Pen: Wie zijn deze Franse presidentskandidaten?
Presidentsverkiezingen
Zondag gaan de Fransen naar de stembussen om te kiezen tussen de pro-Europese sociaal-liberaal Macron en de rechtspopulistische Marine Le Pen. De voormalige minister van Economische Zaken Macron gaat aan kop in de peilingen.

Ruim 66.000 stembureaus openen zondag om 08.00 uur de deuren. De meeste van de 47,5 miljoen Franse kiesgerechtigden hebben tot 19.00 uur de tijd om een stem uit te brengen. In de grote steden zijn de stembureaus een uur langer open. Net als in de eerste ronde worden tienduizenden politieagenten en militairen ingezet voor de beveiliging van de stembusgang.Posted in: algemeen, roerdalen