pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 30, 2012 7:42 am Lees verder →

Vandaag om 945 uur Koninginnedag op tv – zonder ook jarige Pieter

Roerdalen – Vandaag bezoekt koningin Beatrix met haar familie Rhenen en Veenendaal voor de jaarlijkse viering van Koninginnedag. In de rest van Nederland wordt Koninginnedag gevierd met o.a. vrijmarkten en optredens. Volg de viering van Koninginnedag hier van minuut tot minuut.

09.19 uur: Populariteit Beatrix verder gestegen
Uit de Koninginnedagenquête van de NOS, uitgevoerd door bureau Ipsos Synovate blijkt dat de populariteit van koningin Beatrix verder is gestegen. Van de ondervraagden is 81% ‘tevreden’ of ‘zeer tevreden’ over de koningin. Vorig jaar was dat nog 77%. Máxima is opnieuw het meest sympathieke lid van de koninklijke familie, gevolgd door Beatrix. Het vertrouwen in de kroonprins blijft stabiel, maar is nog niet terug op het niveau van 2009. Een grote meerderheid (74%) heeft geen moeite met de aankoop van de vakantievilla in Griekenland door Willem-Alexander en Máxima.

09.14 uur: Pieter van Vollenhoven niet bij Koninginnedag
Het is voor het eerst sinds het tragische skiongeluk van prins Friso dat de koninklijke familie gezamenlijk in het openbaar verschijnt. Prinses Mabel, de vrouw van Friso, zal niet aanwezig zijn vandaag. Ook afwezig is Pieter van Vollenhoven vanwege een ontsteking aan zijn voet. Hij zal later in Veenendaal nog een deel van Koninginnedag meemaken. Pieter van Vollenhoven viert vandaag zijn 73ste verjaardag. Prinses Anita, de vrouw van prins Pieter-Christiaan, is er niet omdat ze een longontsteking heeft.Posted in: roerdalen