pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 16, 2014 9:45 am Lees verder →

Vandaag op Loesfm-radio live met band Spiralcove (foto)

Echt-Vanavond, image
Echt- Vandaag, donderdag 16 oktober is het weer tijd voor live muziek bij de Lokale Omroep Echt Susteren. De heren van Spiralcove zijn dan te gast in het programma Knooppunt Het Vonderen van programmamaker en presentator René de Serière. De uitzending, die klokslag 20.00 uur begint, zal plaats vinden vanuit Café-Zaal Mirage in Susteren. Uiteraard is publiek van harte welkom en is er geen entree.
Spiralcove is een 4-koppige band bestaande uit John Holterman (zang en gitaar), Marco Jeurissen (gitaar), Mark Timmermans (bass) en Marcel Heijnen (drums en percussie). Ze staan bekend om hun laag gestemde gitaren, energieke drumpartijen en heldere, emotioneel geladen zangpartijen. Hun muziek is te bestempelen als stevige rock met een metalrandje. Al zal het tijdens dit mini-concert er ietsje minder hard aan toe gaan. De mannen van Spiralcove zullen een semi-akoestisch optreden geven en u kunt daar getuige van zijn: of live in Mirage, óf thuis bij de radio. Het team van KHV-Laif, met o.a. Stan Peters aan de knoppen, is er in ieder geval klaar voor: We hebben er zin in.
In 2012 zijn er 3 singles verschenen die, gratis, waren te downloaden. ’n Jaartje later verscheen het akoestische album ‘Different Keys’. Een absolute aanrader.
Donderdag 16 oktober in Café-Zaal Mirage in Susteren. Vanaf 20.00 uur ook live te beluisteren via LOESfm.nl, 106.9, kabel 87.5, Ziggo 784, KPN Glasvezel 365.Posted in: Geen categorie