By augustus 12, 2012 7:58 am Lees verder →

Vandaag vanaf 13 uur in Posterholt de jaarlijkse ploegwedstrijd; gratis toegang

Posterholt – De traditionele ploegwedstrijd van KPJ Posterholt staat dit jaar geprogrammeerd voor vandaag, zondag 12 augustus (13 uur aanvang; gratis toegang) op het terrein aan de Postweg tussen Posterholt en Sint Odiliënberg. De wedstrijd, waarvan inmiddels ruim vijftig edities hebben plaatsgevonden, mag zich telkens verheugen op een groot aantal deelnemers en belangstellenden.

Dit jaar hebben zich ruim 60 deelnemers ingeschreven en wordt er in diverse categorieën om prijzen gestreden. Zo wordt er geploegd met behulp van paarden, oldtimer tractoren en hedendaagse combinaties.

Dit jaar staat wederom ‘ploegpulling’ op het programma, waarbij verschillende teams een ploeg zover mogelijk vooruit moeten trekken. Daarnaast is er een tombola, met als hoofdprijs een ballonvaart.
Een ploegkoningin zorgt voor een passende prijsuitreiking. En uiteraard is er, onder het genot van een hapje en een drankje, volop gelegenheid voor een gezellig samenzijn met live muziek Down the Drain. De kleinste bezoekers kunnen zich vermaken op een springkussen en carrousel. De aanvang is om 13 uur en de toegang is gratisPosted in: roerdalen