pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 22, 2015 8:58 am Lees verder →

Vandaag Waalse Pijl ook op tv

Roerdalen – Vandaag ook op tv: De wielerwedstrijd de Waalse Pijl start vandaag met Noord-Limburger Wout Poels (Blitterswijck) maar en verder is ook van de partij Mike Teunissen (Ysselsteyn). LottoNL-Jumbo-kopmannen maken hun rentree op de loodzware klim, die in juli scherprechter is in de Tour de France.

Tom Dumoulin slaat de Waalse Pijl over en richt zich volledig op Luik-Bastenaken-Luik van zondag. Dat kondigde zijn team Giant-Alpecin aan. Dumoulin was zondag ook de kopman van Giant-Alpecin in de Amstel Gold Race, maar die eindigde voor hem in een teleurstelling.
De Maastrichtenaar had nergens in de wedstrijd het gevoel dat hij mee kon doen voor de overwinning en finishte als 26ste, met een achterstand van 18 seconden op winnaar , de PoolMichal Kwiatkowski.
Wout Poels rijdt vandaag wel in de Waalse Pijl. De Noord-Limburger staat naast Chris Froome, de Britse Tourwinnaar van 2013, aan de start. Froome en Poels zijn de voornaamste troeven van Team Sky voor de Waalse Pijl, die na 204 kilometer eindigt op de beruchte Muur van Huy. Poels stapte zondag voortijdig af in de Amstel Gold Race. Froome rijdt deWaalse Pijl mede omdat de Muur van Huy in de zomer het slotstuk is van de derde etappe in de Ronde van Frankrijk.
De Sky-ploeg bestaat vandaag verder uit Phil Deignan, Sergio Henao, Peter Kennaugh, Vasil Kirijenka, Lars Petter Nordhaug en Nicolas Roche.Posted in: roerdalen