pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 5, 2012 7:06 am Lees verder →

Vandaag (zodag 5 aug) in Roggel Zomer-Snuffelmarkt

Roggel – Op zondag 5 augustus is het centrum van Roggel weer in Oostenrijkse sferen gehuld. Tijdens de alom bekende jaarlijkse Tirolermarkt organiseert Stichting Cultureel Roggel van 11.00-17.00 uur een gezellige Zomer-Snuffelmarkt in zaal La Rochelle, Past. Hanraetsstraat 7a. Een welkome aanvulling op de openlucht activiteiten in het centrum.

Snuffelend door de vele koopjes vindt u vast iets van uw gading. En wie weet net dat ene hebbedingetje waar u al zolang naar op zoek bent. Of een grappig cadeautje voor deze of gene. En dat alles voor een zacht prijsje. Voor de entree van € 1,- hoeft u een bezoek aan de Zomer-Snuffelmarkt niet te laten. De standhouders bieden volop waar voor uw geld. Of zoals het oude spreekwoord zegt: op de markt is uw gulden een daalder waard. In dit geval geldt dat zeker ook voor uw euro!

Bent u in het centrum en er valt een bui, zoals wel vaker deze zomer, haast u dan naar La Rochelle, want de snuffelmarkt is volledig overdekt. En als buiten de mussen van het dak vallen, is het binnen lekker koel. Tot ziens op 5 augustus!
012 Google – gebruiksvoorwaarden
Openingstijden
zondag 5 augustus 2012, 11:00 – 17:00 uur
Locatie
Pastoor Hanraetsstraat 7A
6088 EH ROGGELPosted in: Geen categorie