pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 10, 2015 10:16 am Lees verder →

Vandaag:opstelling Oranje (18 uur) met hoog Ajax-gehalte

Roerdalen – Op basis van de trainingen van het Nederlands elftal denkt de NOS te kunnen voorspellen hoe het elftal van Danny Blind zaterdagavond zal aantreden tegen Kazachstan.

Het vermoeden bestaat dat de viermansdefensie van Oranje zal bestaan uit Jaïro Riedewald, Virgil van Dijk, Jeffrey Bruma en Kenny Tete. Dat Jasper Cillessen in Astana onder de lat staat, ligt voor de hand.

Verrassender is de samenstelling van het middenveld van Oranje. Hoogstwaarschijnlijk vormen Wesley Sneijder en Daley Blind een blok, met voor hen Robin van Persie op ‘tien’. De aanval wordt volgens de NOS gevormd door Memphis Depay, Klaas-Jan Huntelaar en Anwar El Ghazi. Laatstgenoemde maakt voor de eerste keer in zijn loopbaan deel uit van de selectie van Nederland en zal in Astana dus hoogstwaarschijnlijk direct zijn debuut maken.

Oranje trapt zaterdagavond om 18:00 uur Nederlandse tijd af. Het keurkorps van Blind moet zelf zowel van Kazachstan en – drie dagen later – Tsjechië winnen om uitzicht te houden op plaatsing voor het EK 2016. Turkije moet daarnaast sowieso nog punten laten liggen in de twee resterende kwalificatieduels.Posted in: roerdalen