pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 5, 2014 1:07 pm Lees verder →

Vanmiddag o.a. Bevrijdingsfestival (met mzuiek en markt) in o.a. Roermond

Roerdalen – Limburg staat vandaag in het teken van de bevrijdingsfestivals. Het officiële bevrijdingsfestival vindt plaats in Roermond. Er zijn ook activiteiten in Heerlen en Panningen.

Het grootste festival vindt traditioneel plaats in Roermond. Op de Markt zijn een grote en een kleine bühne, op het Munsterplein vindt een markt plaats en op het Kloosterwandplein is plek voor verschillende subculturen, zoals skateboarders en breakdancers. Op het hoofdpodium op de Markt staan de grote artiesten. De toppers zijn Kensington, Sandra van Nieuwland en Claw Boys Claw.

Bevrijdingsvuur

In Panningen begint het festival om 11.00 uur op het Raadhuisplein in Panningen met het ontsteken van het bevrijdingsvuur. Daarna starten allerlei activiteiten (zie foto).

Het bevrijdingsfestival in Heerlen begint om 14.00 uur met namen als Oliver, Junkekstra, Mitchell Ritchie en Noëlle de Bie. Om 23.00 u sluiten de All Stars Band, met o.a. Ivo Rosbeek, Ralph Winkler en Paul Logister & friends, de dag met de laatste muzikale noten.Posted in: roerdalen, roermond