pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 6, 2018 3:19 pm Lees verder →

Vanmiddag presentatie Ronald Koeman als bondscoach Nederlands elftal

Roerdalen – Ronald Koeman wordt vanmiddag om half 5 in Zeist door de KNVB gepresenteerd als bondscoach van het Nederlands Elftal. De 54-jarige Zaandammer volgt daarmee de eind vorig jaar vertrokken Dick Advocaat op. De verwachting is dat Kees van Wonderen en Patrick Lodewijks de nieuwe bondscoach bij de nationale ploeg gaan assisteren.

De KNVB presenteert morgen de nieuwe technische top. Naar verwachting zit ook Nico-Jan Hoogma (technisch directeur) achter de tafel. De voetbalbond wil geen namen bevestigen voor de persbijeenkomst.

Het bondscoachschap is een logische stap in de loopbaan van Koeman. De 54-jarige oud-international was na het vorige WK al in beeld als opvolger van Louis van Gaal. De KNVB koos toen echter voor Guus Hiddink. De eerste opdracht van Koeman is Oranje naar het EK van 2020 brengen. De nationale ploeg ontbrak op het laatste EK in Frankrijk en mist komende zomer ook het WK in Rusland.

Europees kampioen
Eerder was Koeman hoofdcoach van Vitesse, Ajax, Benfica, PSV, Valencia, AZ, Feyenoord, Southampton en Everton. Bij die laatste club werd hij in oktober 2017 ontslagen vanwege tegenvallende prestaties. Koeman kwam zelf 78 keer uit voor het Nederlands Elftal, en maakte onderdeel uit van de ploeg die in 1988 Europees kampioen werd.Posted in: algemeen, roerdalen