pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 8, 2016 8:53 am Lees verder →

Vanmorgen besluit over optochten Vlodrop, Posterholt,Reutje

Roerdalen – De burgemeester van Roerdalen neemt op maandagochtend 8 februari 2016 het besluit of de optochten in Vlodrop, Posterholt en ’t Reutje doorgang kunnen vinden. De optocht van Montfort is verplaatst naar dinsdag en op maandag is daar nu de Boerenbruiloft van D’n Uul vd Grauwert.

De gemeente Roerdalen en de Veiligheidsregio Limburg-Noord houden de weersvoorspellingen nauwlettend in de gaten. De Veiligheidsregio Limburg-Noord adviseert burgemeester De Boer maandagochtend 8 februari of het doorgaan van de optochten gezien de weersomstandigheden veilig is. De veiligheid van de deelnemers en het publiek zijn hierbij het uitgangspunt.

Veiligheid voorop
De verenigingen zijn geinformeerd en verzocht om veiligheidsmaatregelen te nemen. Zoals het versterken van constructies van wagens, verzwaren van wagens voor stabiliteit en het verwijderen van losse of uitstekende elementen. Bij windsnelheden boven de vijfenzeventig kilomter per uur kunnen bepaalde wagens waarschijnlijk niet deelnemen. En als het weer echt te slecht is, zal de burgemeester moeten besluiten dat de optochten geen doorgang kunnen vinden.

Montfort
In Montfort hebben carnavalsvereniging ‘d’n Uul van den Grauwert’ en het boerebroelofscomité besloten om de ‘Boerebroelof’ en de optocht te wisselen. Op maandag 8 februari 2016 is nu de ‘Boerebroelof’ in Montfort. De grote optocht in Montfort is van maandag 8 februari verplaatst naar dinsdag 9 februari 2016. Ook het Chipsbal bij Dancing Housmans is verplaatst naar dinsdag en is zoals gebruikelijk aansluitend aan de optocht. Prijsuitreiking optocht is om 18.30 uur bij ‘Biej de Vogel’.Posted in: roerdalen