pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 22, 2016 9:20 am Lees verder →

Histerie steeds groter: vanuit Neer pokemonjacht met stunten van frites, snacks ….

Roerdalen / Neer – Het wordt steeds gekker met de Pokemon-histrrie…Nadat één van de eigenaren van friture Aod Naer uit Nerr de frietwereld op de kop zette met de uitvinding van dieetfriet, komt hij nu, samen met zijn mede-eigenaar van frietwagen Friettax met een nieuw revolutionair idee…….de PokéPommes Go..! Zo meldt 3Ml.

” Het idee erachter is simpel,” aldus eigenaar Pieter van Melick, ” met een app die mijn medepartner Seth (Hendriks) heeft ontworpen is het de bedoeling dat je onze frietwagen opspoort en vervolgens alle PokéPommes en bijbehorende snacks verzamelt en opeet. Als je onze frietwagen gevonden hebt,moet je vervolgens de PokéPommes en mag je maar één bijbehorende Pokesnack bestellen. Wil je ze dus allemaal verzamelen, dan zul je 234 keer op pad moeten, want dat is het totale aanbod van onze Pokesnacks!”

De Pokesnacks zijn allemaal voorzien van exotische namen, zoals de Pikandelchu, de Vaporeonkroket, Fireballs en de Bamiewoppa. ” Die heeft Seth allemaal verzonnen, vroeger wilde hij al Pocahontas zijn en dus was het voor hem een koud kunstje om al deze namen te verzinnen,” aldus Pieter. ” Daarbij heeft hij allemaal spelhindernissen ingebouwd, zodat de frietwagen minder snel gevonden kan worden. Een voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld als we in Roggel in de buurt van de camping staan, dan staan er op de app allemaal caravans om de frietwagen , zodat deze moeilijk herkend kan worden. Om de precieze locatie vervolgens te vinden moet je het woord Roggel met een harde g uitspreken. Raak je de juiste intonatie, dan verdwijnen de caravans en zie je waar de frietwagen staat. Het is dus niet bepaald gemakkelijk om ons te vinden, en als dat dan gelukt is, hebben de meesten honger als een Pokepaard en zijn ze moeilijk te bedwingen, omdat ze maar één snack per keer mogen bestellen!”

En dat het stormloopt ziet uw verslaggever als hij zich mee op pad begeeft met de heren en ze in Nunhem de frietwagen neerzetten. Binnen een mum van tijd staat de plaats vol met enthousiaste PokePommeszoekers van alle leeftijden. Veel van de zoekers komen overigens van een groot agrarisch zaadbedrijf dat de naam draagt van een bepaalde Duitse firma dat in de buurt gevestigd is, en waarvan gefluisterd wordt dat ze in het geheim werken aan Pokémonsla.

Ondertussen moeten de twee mannen flink aan de bak en als de drukte voorbij is en iedereen zijn Pokesnack verzameld heeft, weet Pieter het zeker…..” Op deze manier krijgen we zelfs de Japanners nog aan de frikandel speciaal!”………Posted in: algemeen, roerdalen