pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 12, 2017 3:17 pm Lees verder →

Vara ’s Kassa over de te hoge renteberekenig door banken;verder ook: sloten van Hema makkelijk te open fiet

Roerdalen – Zaterdag in Kassa – – het consumentenprogramma van de Vara – besteedt men onder meer aandacht aan rente-opslag. Banken rekenen te hoge rente-opslagen. Verder heeft men het over de problemen bij het grootste Latin en Caribbean festival Pal Mundo.Kassa gaat het ook hebben over Hema fietssloten, die makkelijk te openen zijn met andere fietssleutels én we hebben deel 2 van de mozzarellatest!

Consumenten betalen te veel rente door te hoge rente-opslag
Consumenten betalen te veel rente over hun hypotheek doordat banken te hoge rente-opslag rekenen. Het is de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis al jaren een doorn in het oog. Maar is er een manier om het te veel betaalde geld terug te krijgen?

Festival Pal Mundo door problemen toch niet zo swingend
Het grootste Latin en Caribbean festival Pal Mundo beloofde een groot en swingend feest te worden. Maar velen zullen het festival niet herinneren om de leuke deuntjes en dansjes, maar om de problemen.

Hema fietssloten makkelijk te openen met andere fietssleutels
Jan Willem deed zijn fiets van het slot, maar kwam er toen achter dat het helemaal niet zijn fiets was. Hij kreeg met een fietssleutel van de Hema een ander fietsslot open. Kassa ging op onderzoek uit: hoe vaak kan een fietsslot opengemaakt worden met een andere fietssleutel?

Test: Mozzarella van buffelmelk
Afgelopen zaterdag hadden we de zogeheten ‘fior di latte’-test, oftewel: mozzarella van koeienmelk. In de uitzending van aankomende zaterdag testen we mozzarella van buffelmelk. We nemen je mee naar Italië, waar het product oorspronkelijk vandaan komt.

Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëre!Posted in: algemeen, roerdalen