porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 26, 2016 8:55 am Lees verder →

Van der Vaart beleeft een beroerd seizoen; ook Van Wolfswinkel zat niet in selectie…

Roerdalen – Het zit niet mee en het is geenszins het seizoen van Rafael van der Vaart bij Real Betis. Juan Merino, trainer van de ploeg, doet in de Spaanse pers een duit in het zakje. Hij vindt de Nederlander te zwaar.

Dat insinueert hij althans in gesprek met El Pais. Van der Vaart zit de laatste weken niet eens meer bij de wedstrijdselectie van Betis. Merino lijkt niet blij te zijn met het gewicht van de voormalig Oranje-international. “Ik was 37 jaar toen ik nog speelde in de Primera División. Maar om op deze leeftijd nog mee te kunnen, moet je enkele kilo’s onder het ideale gewicht zitten”, citeert het Algemeen Dagblad de trainer.

Van der Vaart maakte, evenals landgenoot Ricky van Wolfswinkel, geen deel uit van de selectie voor de wedstrijd tegen Real Madrid. Betis speelde zondagavond verdienstelijk gelijk tegen De Koninklijke, de oude club van Van der Vaart. De 32-jarige middenvelder zei vorige week al dat dit de moeilijkste fase in zijn loopbaan is. Uit Turkije en Griekenland zou interesse zijn voor Van der Vaart.Posted in: roerdalen